IT-specialister til det offentlige

Den offentlige sektor er under et stigende pres for at effektivisere og digitalisere på flere områder, så borgerne får mere værdi for deres penge i en tid med stadigt strammere budgetter. Men den offentlige sektor er også kendetegnet ved, at borgeren skal have tillid til de offentlige systemer og kunne være sikker på, at sikkerhed og compliance er i top.

Vores specialiserede IT-konsulenter inden for den offentlige sektor har bred erfaring med at arbejde i politisk styrede organisationer og under offentlige beslutningsprocesser. De kender til at arbejde med såvel kommunale systemer som i statslige virksomheder. De véd, at der ofte kun findes ét system, der kan løse netop den offentlige opgave, som en styrelse eller en forvaltning sidder med. Vores konsulenter har stor udviklingserfaring i at udvikle til sådanne unikke systemer og evner at overføre erfaringer fra andre opgaver til netop dén offentlige løsning, de sidder med.

IT- og Managementkonsulenter

Kontakt os, hvis du har behov for IT-konsulenter til den offentlige sektor

Vi kan levere specialister til dine offentlige IT-projekter, når du har følgende behov:​

  • IT-udfordringer, der skal løses, men du mangler ressourcerne til at klare det
  • Udvikling og vedligehold af løsninger, der kræver specialistviden inden for offentlige løsninger
  • Udvikling af IT-løsninger, der skal overholde lovmæssige krav
  • Konsulenthjælp i forbindelse med sikkerhedsmæssige krav
  • twoday MIND4iT er som en del af twoday leverandør til det offentlige via SKI 02-17

Hvordan kan vi hjælpe dig? 

Vi har en lang række af specialiserede IT-konsulenter, der har stor erfaring inden for den offentlige sektor. Kontakt os for en uforpligtende snak, så formidler vi kontakten til lige netop den konsulent, som du har behov for.

 

keyboard_arrow_up