Søger du en IT-sikkerhedskonsulent?

Fokus på IT-sikkerheden vokser hele tiden kraftigt og det kan være svært at finde specialiserede IT-konsulenter inden for dette felt. Hos twoday MIND4iT har vi mere end 10.000 IT-konsulenter tilknyttet, heraf en god del, der har kompetencer inden for netop IT-sikkerhed, og de kan hjælpe dig med såvel sparring om din IT-sikkerhed som decideret udvikling i et projekt. Uanset hvad dit behov er, kan vi finde et match til dig. 

shield-lock

Vores højt specialiserede IT-sikkerhedskonsulenter benyttes ofte til at identificere eventuelle trusselsområder eller til at sikre, at din virksomhed lever op til alle sikkerhedsstandarder. De kan hjælpe dig med at gennemgå din IT-sikkerhed i hele virksomheden, eller de kan indgå i konkrete sikkerhedsprojekter. 

Mange af vores IT-sikkerhedskonsulenter er certificeret i førende software-løsninger inden for f.eks. vulnerability scanning, password management, endpoint security og mange andre løsninger. De er ligeledes erfarne i at følge sikkerhedsstandarder såsom ISO2700x og GDPR.

Kontakt os, hvis du har behov for en IT-sikkerhedskonsulent, så finder vi dén person, der kan løse dine udfordringer.

Kontakt os her

keyboard_arrow_up