Brugeroplevelser på ekspertniveau - vi har den konsulent, du mangler

En god brugeroplevelse er alfa- og omega for, at en IT-løsning er en succes. twoday MIND4iT hjælper dig med at finde en IT-konsulent, der kan sætte fokus på brugervenligheden i netop din løsning. 

touch-finger

Vores konsulenter har en bred erfaring inden for såvel offentlige som private løsninger, og er erfarne i at undersøge brugeradfærd og herefter guide brugere godt rundt i IT-løsninger. 

De kan bl.a. hjælpe dig med at analysere og tilbyde løsninger på udfordringer, udvikle interaction flows, teste på brugervenlighed samt håndtere designprocessen.  

En dygtig IT-konsulent inden for usability har både stærke strategiske evner, samt formår at eksekvere og samarbejde med andre udviklere og designere. Vi finder netop den konsulent, som du har brug for blandt markedets største udvalg af IT-konsulenter. Alle vores konsulenter er højt kvalificerede inden for deres område, og vi har en grundig screeningsproces, før vi tilknytter dem til vores base. Dermed er du altid sikker på at få leveret arbejde af høj kvalitet, der matcher dine behov. 

Kontakt os her

keyboard_arrow_up